Zveme Vás na přednášku o zdravém vaření zaměřenou na zpracování sezonního ovoce a zeleniny

Datum: 23.10.2013
Věnovat se budeme zavařování a sušení ovoce, jakou zeleninu jíst v zimě a jakou v létě a uvaříme společně zeleninovou polévku s noky a praženým semínkem. Srdečně Vás zveme 23.10. od 10:00 do 12:00 hodin.

Pevné zdraví je náš nejcennější poklad. Neustále něco dobíháme, něco musíme, zkrátka povinnosti nás mají v hrsti. Je však třeba najít si čas sám na sebea postarat se nejen o svou duši, ale i tělo. Proto v dnešní uspěchané době roste význam základních třech pilířů zdravého životního stylu. Jsou jím Výživa,
Relaxace, Pohyb. Přijďte načerpat inspiraci jak si poradit s výživou.

Beseda o zdravém vaření (PDF 182 kB)